Nieuws

Asecom uit Breda neemt branchegenoot Agion over

Per 14 oktober is AGION opgegaan in het Bredase Asecom, de grootste SAP Business One-partner in de Benelux.


Breda
Beide ondernemingen zijn actief als mkb-dienstverlener, voornamelijk op het gebied van SAP Business One. De dagelijkse leiding van AGION is vanaf heden in handen van medeaandeelhouder Martijn van Veelen .

Uitbreiding van team en oplossingen

De overname is een stap die past bij de positie en de groei van AGION. Met de Asecom-oplossingen voor Business Intelligence op basis van SAP Analytics Cloud en Warehouse Management wordt het productportfolio verder verrijkt. Ook is hiermee het team van gecertificeerde consultants flink uitgebreid.

Over Asecom

Asecom is in haar 15-jarig bestaan 10 keer uitgeroepen tot SAP Business One Partner van het jaar. Naast het implementeren van SAP Business One biedt Asecom diverse additionele softwareapplicaties, evenals hosting. Gezamenlijk hebben we een landelijke dekking en bedienen we ruim 400 klanten, met name actief op gebied van handel, voeding en service en onderhoud.

Na de samenvoeging werken ruim 70 deskundige collega’s samen op het vlak van consultancy, development, service en sales, met standplaatsen Breda, Amersfoort, Rijssen en Wijchen. De komende jaren zal dit zich verder ontwikkelen.

Vorig bericht Beter Bed verkoopt distributiecentrum in Uden aan Tristan Capital Partners
Volgend artikel Failliete familiebedrijf Autobedrijf De Graaff Waalwijk onder de hamer

Nu op WijBrabant