Tip de redactie van WIJBRABANT

 

WijBrabant is toonaangevende platform voor ondernemend Brabant
Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard de Brabantse ondernemer om nog succesvoller te kunnen ondernemen. WijBrabant is van en voor Brabantse ondernemers. Want, ondernemen doe je niet alleen.

WijBrabantOnline
Bezoek WijBrabant.nl als het u uitkomt. 24 uur per dag vindt u hier het laatste ondernemersnieuws, achtergronden, investeringen, jaarrekeningen, innovaties, prijzen, succesverhalen en persberichten. En bereik jaarlijks 280.000 bezoekers met uw nieuws.

WijBrabant Nieuwsbrief
Ontvang van twee keer per week het actuele Brabantse ondernemersnieuws in hun mailbox. En bereik 7.500 zakelijke abonnees met uw nieuws.

WijBusinessclub
Ontmoet andere Brabantse ondernemers tijdens een van de events van de WijBusinessclub of bijeenkomsten die WijEvents voor u organiseert. Laat u inspireren, maar ook vooral in contact brengen. Want een goed netwerk is een van de sleutels tot succes.

WijAcademy
Als ondernemer wilt u bijblijven. Volg daarom een van de workshops, trainingen of cursussen van WijAcademy. Van zakelijk bloggen tot een mediatraining op maat. Onze experts delen hun kennis en expertise met ondernemend Nederland.

WijBrabantTV en WijopdeWeg.nl
Zoals een goed ondernemer betaamt is ambitie een belangrijke eigenschap. Met WijBrabantTV spreken wij onze ambitie uit om op termijn u ook audiovisueel te informeren, inspireren en verbinden. Met WijopdeWeg filmen wij voor diverse autobedrijven autotests op video, maar wij kunnen ook uw bedrijfspresentaties, productintroducties en event video’s maken.

Wie zijn WIJ?
WijBusinessNieuws is de uitgever van deze WIJ site en heeft een WIJ voor elke provincie in Nederland met ondernemersnieuws. WijBrabant heeft maandelijks ruim 55.000 unieke bezoekers en al meer dan 7.500 mensen ontvangen onze dagelijkse nieuwsbrief.

Contact
Mail ons redactie@WijBrabant.nl