Automotive

Autoservice Daverveld in Volkel is klaar voor toekomst

Binnenkort nieuwe service voor elektrische en hybride voertuigen

Autoservice Daverveld in Volkel is klaar voor de toekomst
Volkel,
Per 1 oktober is Autoservice Daverveld in Volkel aangesloten bij het landelijk netwerk van NexDrive, service network for next generation cars. Dit is een eigen formule van onderdelendistributeur Alliance Automotive Group Benelux voor het onderhoud aan elektrische en hybride voertuigen. Door onderdeel te worden van NexDrive zorgt Autoservice Daverveld dat zij zich kunnen profileren als elektrisch voertuig specialist. De werkplaats is inmiddels volledig ingericht om ook onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen uit te voeren voor hun klanten. Ze zijn dus klaar voor de vraag van morgen.

Geloof in de formule van Nexdrive

Eigenaar Rob Daverveld ziet dat de toekomstvisie van NexDrive naadloos aansluit bij zijn eigen plannen om in te spelen op deze groeimarkt. Waarom zij in deze formule geloven, delen zij graag: “Wij zijn en blijven uw vertrouwde garagebedrijf. En wij blijven u ook de service verlenen, die u van ons gewend bent. Met de NexDrive-erkenning zijn wij volledig ingericht om onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen te bieden aan onze klanten. Dit betekent dat de werkplaats is voorzien van de juiste apparatuur, de nieuwste software en voldoende beschermingsmiddelen. Net als bij de door fossiele brandstof aangedreven auto’s hebben wij als universeel garagebedrijf toegang tot alle software, storingsinformatie en originele onderdelen van ieder merk auto. De fabrieksgarantie blijft dus behouden.”

Opgeleid om alle elektrische delen te onderhouden en repareren

Maar NexDrive gaat verder dan dat, omdat de markt snel en continu ontwikkeld wordt de kennis van de autotechnici up to date gehouden. Deze trainingen zijn onderdeel van TECH360, een ander vooruitstrevend concept van de leidende onderdelendistributeur uit Ede. Als erkend NexDrive servicepunt zijn de monteurs van Autoservice Daverveld Volkel dus opgeleid om alle systemen en elektrische delen van uw auto te onderhouden en te repareren.

Accountmanager Jos Kalender legt de combinatie van NexDrive en TECH360 wat verder uit: “De automobilist heeft altijd de weg naar de universele garage weten te vinden. Vanuit TECH360 helpen we deze garagisten en monteurs voorbereid te zijn op nieuwe ontwikkelingen. Met onder andere Hybride/EV opleidingstrajecten, ADAS trainingen, EV gereedschap sets, Pass-Thru, remote diagnostics, RI&E en on-the-job ondersteuning. Met de unieke combinatie van TECH360 en NexDrive gaan we ervoor zorgen dat consumenten ook met de volgende generaties voertuigen bij universele autobedrijven kunnen blijven komen.” Zo biedt Autoservice Daverveld u niet alleen vandaag maar ook morgen dezelfde kwaliteit als een merkdealer, plus de vertrouwdheid en uitstekende service die u gewend bent.

Vorig bericht Sophos Firewall ontketent Xstream Power voor edge computing
Volgend artikel Jongere werknemers hebben meer behoefte aan digitalisering op werkplek

Nu op WijBrabant