WijOpDeWeg

Autoservice Eindhoven sluit zich aan bij Autovakmeester

Trotse partner van garageformule

Autoservice Eindhoven sluit zich aan bij Autovakmeester
Eindhoven,

Per 1 augustus sluit Autoservice Eindhoven in Eindhoven zich aan bij de garageformule Autovakmeester. En wordt daarmee trotse partner  van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux.

Hiermee blijven eigenaren Frans Heijligers en John Ramaekers eigen baas en bieden ze dezelfde uitstekende service aan de klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen van Autovakmeester.

Klaar voor de toekomst

Frans vertelt enthousiast waarom ze voor de landelijke garageformule hebben gekozen: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een goed tarief! Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, ze worden niet voor niets met een 8,4 beoordeeld door hun leden bij het onderzoek van BOVAG. Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties. Het belangrijkste voor ons is: de klant is hiermee geholpen.”

Formule Manager van Autovakmeester, Angelo Mulder, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: “Echte vakmannen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Dit professionele autobedrijf is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat”.

Alle automerken welkom

De klanten van deze allround garage kunnen met alle automerken terecht in de moderne werkplaats met voldoende meetapparatuur voor onder andere onderhoudsbeurten, APK keuringen en schadeherstel.

Vorig bericht Batterijopslag van cruciaal belang voor energietransitie
Volgend artikel MKB Datalab in Den Bosch slaat brug tussen data science (trends) en de wensen van MKB

Nu op WijBrabant