Nieuws

Bernd Weustink nieuwe Commercieel Directeur Jan Linders Supermarkten

Bernd Weustink is benoemd tot Commercieel Directeur van Jan Linders Supermarkten.


Bernd Weustink was tot voor kort Commercieel Directeur Jumbo België en zal per 1 juli 2020 in dienst treden bij de supermarktketen van het zuiden.

Algemeen Directeur Ferry Moolenschot van Jan Linders is erg content met de komst van Weustink en daarmee met de versterking van het directieteam. “We hebben afgelopen week afscheid genomen van Chantal de Rijk, de voorganger van Bernd Weustink, en haar bedankt voor haar betekenisvolle inzet. Een einde en begin van een samenwerking komen samen. Ik ben zeer verheugd dat we de aanstelling van Bernd Weustink kunnen aankondigen. Met zijn kennis en jarenlange ervaring binnen de levensmiddelenbranche en in retail ben ik ervan overtuigd dat we samen de toekomstvisie van Jan Linders als de favoriete supermarkt van het zuiden gaan verwezenlijken. We kijken daarmee met veel vertrouwen vooruit en geven invulling aan onze groeiambities.â€

Bernd Weustink (49) studeerde Bedrijfskunde in Groningen. Hij is zijn loopbaan gestart als Management Trainee bij Ahold waarna hij binnen Albert Heijn diverse managementfuncties vervulde op de afdelingen commercie en formule. In zijn laatste rol in Zaandam was hij eindverantwoordelijk voor de formule AH to go. Nadat hij met zijn gezin naar Brabant is verhuisd, heeft Bernd bij Kwantum gewerkt als Directeur Buying & Merchandising. De afgelopen zeven jaren was hij in dienst van Jumbo Supermarkten. Binnen het managementteam winkeloperatie was hij eerst belast met alle support en keten zaken. Nadien had hij de regie over de integratie van EMTÉ supermarkten. Zijn laatste rol was die van Commercieel Directeur Jumbo België.

Weustink: “Jan Linders heeft een ijzersterk fundament. Een aansprekende formule met veel aandacht voor vers en met vele trouwe klanten in de regio. Ik kijk er naar uit om samen met het team verder te bouwen aan het succes van dit mooie familiebedrijf. De familiaire cultuur, de wil om te winnen en de zuidelijke focus passen mij erg goed. Ik heb erg veel zin om bij te dragen aan de verdere groei van Jan Linders Supermarkten.’’

Weustink wordt binnen de directie van Jan Linders verantwoordelijk voor de commerciële strategie en beleid. Hij gaat daarmee de afdelingen Category Management, Formule, CRM en Marketing & Communicatie aansturen.

Vorig bericht Actieplan Arbeidsmarkt NB 2020 - 2023 vastgesteld
Volgend artikel Noord-Brabantse Coach Circle maakt met online platform coaching toegankelijk en transparanter

Nu op WijBrabant