Nieuws

Bouwcombinatie Hercuton/Remco Ruimtebouw realiseert nieuwbouw Univacco Foils Holland

In de nummer één logistieke hotspot van Nederland, Tilburg - Waalwijk, start Bouwcombinatie Hercuton/Remco Ruimtebouw binnenkort met de bouw van het nieuwe bedrijfspand voor Univacco Foils Holland BV.


Nieuwkuijk
Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en het nieuwe, grotere bedrijfspand biedt de mogelijkheid om de activiteiten in de toekomst verder uit te breiden.

Ruimte voor de toekomst

Met een oppervlakte van circa 7.000 m2 op een bouwkavel van circa 10.000 m² is er in het nieuwe bedrijfspand ruimte voor zowel productie en opslag als kantoren. Bouwcombinatie Hercuton/ Remco Ruimtebouw zal de nieuwbouw turn-key realiseren. Dat houdt in dat ze naast de hoofdconstructie ook de afbouw van de kantoorruimtes, het buitenterrein, installaties, etc. voor hun rekening zullen nemen.

Achter v.l.n.r. Lucas van der Meij, Michael van Delft, Donné Entken
Voor v.l.n.r. Jack van den Broek, Fons van Delft, Casper Heine

Opvallende verschijning

Het state-of-the-art bedrijfspand wordt gerealiseerd op een zichtlocatie langs de A59 bij Waalwijk. Wat in het oog springt bij het ontwerp is de opvallende goudkleurige gevel. Deze zal het voorbijrazende verkeer zeker niet ontgaan. Het ontwerp is afkomstig van Vogels Bouwmanagement. Zij verzorgen ook de complete bouwbegeleiding.

De voorbereidingen voor de bouw zijn inmiddels gestart en in maart zal de eerste paal de grond in gaan. De oplevering staat gepland voor maart 2021.

Over Univacco Foils

Univacco Foils Holland is één van de toonaangevende leveranciers van warmdrukfolie, koudfolie, holografische folies en special effect folies (SEF). Univacco Foils Holland BV is distributeur van internationaal producent Univacco Technology Inc. in Taiwan met meer dan 1.000 medewerkers wereldwijd. Naast Univacco Foils zal ook machinebedrijf Starfoil Technology Netherlands BV worden gehuisvest op deze nieuwe locatie. Starfoil Technology Netherlands bv is producent van drukmachines en spoel/wikkelmachines voor de folie-industrie.

 

Vorig bericht a.s.r. bank en Evi van Lanschot gaan samenwerking aan
Volgend artikel Sioux uit Eindhoven steekt miljoenen in startend medisch bedrijf Xyall

Nu op WijBrabant