Agrarisch

Brabants Bodem zoekt toekomstboeren

Brabant stelt grond beschikbaar voor duurzamere bedrijfsvoering

Brabants Bodem zoekt toekomstboeren

Brabants Bodem is op zoek naar ondernemers die in de landbouwsector voortrekker willen zijn. Voor een selectie ondernemers met mooie plannen voor het Van Gogh Nationaal Park wordt grond beschikbaar gesteld. Ondernemers kunnen zich aanmelden tot 1 april. De provincie Noord-Brabant is, samen met andere gebiedspartners, partner in Brabants Bodem.

Verduurzaming Van Gogh Nationaal Park

Voor een selectie ondernemers maakt Brabants Bodem grond beschikbaar om met een verbeterd verdienmodel een duurzame bijdrage te leveren aan het landschap in en om Van Gogh Nationaal Park. Concreet betekent dit dat de projectpartners toegang tot geschikte landbouwgrond helpen realiseren en ondersteunen bij de verdere uitwerking en realisatie van de plannen.

Deelnemers

Ideale deelnemers aan dit project zijn op zoek naar 2 tot 40 hectare grond (extra grond of een nieuwe locatie) om een duurzamere bedrijfsvoering op of uit te bouwen. Brabants Bodem is op zoek naar communicatief sterke, creatieve, ondernemende initiatiefnemers met een heldere visie op de toekomst en die buiten de kaders durven denken. Ondernemers die willen deelnemen, kunnen zich aanmelden op de website en er meer informatie vinden.

Vorig bericht Biobased bouwen centraal op voorjaarsbeurzen 54events
Volgend artikel Werkzaamheden industrieterrein Ladonk in Boxtel

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant