Nieuws

Cyber Weerbaarheid Centrum krijgt financiële impuls van de Provincie Noord-Brabant

Martijn van Gruijthuijsen (gedeputeerde Economie, Kennis en Talentontwikkeling Provincie Noord-Brabant) en Paul van Nunen (directeur Brainport Development en oprichtend bestuurder van Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport) hebbe een leningsovereenkomst ter grote van €150.000 getekend.


Eindhoven
Met deze lening krijgt de oprichting en ontwikkeling van (de dienstverlening van) het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport een versnellingsimpuls zodat bedrijven sneller kunnen aansluiten.

Het streven is dat het centrum door lidmaatschapsbijdragen van bedrijven later zelfvoorzienend zal worden. Het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport is een initiatief van de hightech industrie in Brainport Eindhoven. Doel is met name mkb’ers weerbaar te maken voor cyberspionage en sabotage, door het delen van kennis en dreigingsinformatie.

Het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport is gevestigd op de Brainport Industries Campus en zal op 13 september aanstaande door Mona Keijzer (staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat) worden geopend.

Vorig bericht Schouten Vleeswaren verder onder vlag Group of Butchers
Volgend artikel Brabantse studenten presenteren zelfontwikkelde zonneauto

Nu op WijBrabant