Opening

GaragePark opent tweede park in Breda

GaragePark opent aanstaande vrijdag 17 november tweede park in Breda

GaragePark opent tweede park in Breda

Foto: GaragePark

Breda,
GaragePark opent vrijdag 17 november een tweede park in Breda. Tijdens een feestelijke opening kunnen belangstellenden de 147 gloednieuwe garageboxen met eigen ogen bekijken. Deze zijn beschikbaar in drie verschillende varianten en bieden zo voor iedere ondernemer uit de regio een passende opslag- of werkruimte.

Nadat GaragePark eerder in 2020 een terrein aan de Tuinbouwveilingweg opende, komt daar nu een tweede park aan de Aardenhoek met maar liefst 147 boxen bij. Deze ruimtes zijn per direct te huur en te gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo vestigden onder andere meubelmakers, loodgieters en winkeliers zich op het eerder geopende park in Breda. “We zijn verheugd een nieuw garagepark in Breda te mogen openen waarmee we nu ook de andere kant van deze stad kunnen bedienen. Het park ligt slechts enkele minuten van het centrum van Breda en ook de A27 is vanaf de locatie zo te bereiken. Hierdoor bieden we nog meer regionale ondernemers de mogelijkheid zich te vestigen op een betaalbare plek in de buurt”, zegt directeur Rick Venema.

Veiligheid

Dat de garageboxen veelzijdig ingezet kunnen worden, komt mede door de faciliteiten die GaragePark biedt. Zo is het park 24/7 bereikbaar, is iedere box voorzien van een eigen postbus en onderscheidt het park zich op het gebied van veiligheid. Huurders kunnen namelijk rekenen op een eigen inbraak- en brandalarm met meldkameraansluiting. Venema: “Wij zijn trots op ons bewezen concept en zijn van mening dat een garagebox voor veel doeleinden de oplossing is. Daarom bieden we tijdelijk een gratis proefperiode, zodat ondernemers kunnen ondervinden of de premium garageboxen aansluiten bij hun ambities.”

Uitbreiding in Breda

Met de opening van GaragePark Breda Aardenhout wordt alweer het vijfde park in de provincie Noord-Brabant geopend. De nieuwe locatie in Breda heeft boxen op zowel de begane grond als de eerste verdieping gevestigd, variërend in grootte van 18, 21 en 27m2. De marktleider heeft een deel van deze boxen al verhuurd. Venema: “Breda bruist. Met bijzondere historische gebouwen, prachtige singels, groene parken, levendige terrassen en verrassende creatieve hotspots is het een stad met vele gezichten. Dat een groot deel van onze garageboxen al verhuurd zijn, wijst op de bedrijvigheid van de stad. Wij zijn blij dat we de lokale ondernemers op deze manier een helpende hand kunnen bieden.”

Vorig bericht Emma Sleep opent tweede winkel in Nederland, locatie Eindhoven
Volgend artikel Arthur Schellekens nieuwe Country Manager in Coface Nederland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant