Nieuws

Geert van Iwaarden nieuwe CFO Royal Swinkels Family Brewers

Royal Swinkels Family Brewers Holding N.V. heeft Geert van Iwaarden benoemd tot Chief Financial Officer (CFO).


Lieshout
Geert van Iwaarden treedt per 1 november 2019 toe tot de Raad van Bestuur van Royal Swinkels Family Brewers Holding N.V.

CEO Peer Swinkels: “Ik heb er alle vertrouwen in dat Geert qua persoonlijkheid, kennis en ervaring het juiste gaat meebrengen voor ons bedrijf en kijk er naar uit met hem te gaan samenwerken. We wensen Geert veel succes en plezier!â€

Geert van Iwaarden: “Ik kijk er enorm naar uit om bij Royal Swinkels Family Brewers van start te gaan en bij te dragen aan nog meer jaren gekenmerkt door groei en strategische samenwerkingen. Het familiebedrijf voelde meteen aan als een perfect match en een natuurlijke volgende stap in mijn carrière.â€

Van Iwaarden heeft ruime ervaring op het gebied van Finance en IT in binnen- en buitenland. Tijdens zijn studie bedrijfseconomie begon hij zijn loopbaan als M&A consultant bij Deloitte. Daarna werkte hij ruim 20 jaar in diverse leidinggevende financiële functies voor Unilever in Nederland, Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Griekenland en Mexico, waar zijn laatste positie CFO van Mexico & Greater Caribbean was. Na terugkeer in Nederland startte hij in juni 2016 als CFO bij Scotch & Soda in Amsterdam waar hij nu nog werkzaam is.

Nieuwe organisatiestructuur

De aanstelling van Van Iwaarden is onderdeel van de reeds aangekondigde nieuwe organisatiestructuur van het bedrijf: een tweekoppige Raad van Bestuur met daaronder drie divisies met een eigen directie (Holland Malt, Swinkels Family Brewers N.V. en Habesha). Samen met CEO Peer Swinkels vormt Van Iwaarden de Raad van Bestuur van Royal Swinkels Family Brewers en samen zijn zij tevens onderdeel van de directie van de divisie Swinkels Family Brewers N.V.. Onder hun leiding wordt verdere invulling gegeven aan de strategie die zich richt op groei, internationale expansie en verbreding van het portfolio.

Vorig bericht André Kuipers heeft nieuwe Winford Academy geopend
Volgend artikel Sligro Food Group kiest voor omnichannel POS-systeem van Ctac voor verdere internationale groei

Nu op WijBrabant