Glasvezel

Glasvezel op bedrijventerrein Emer in Breda

Bedrijventerrein Emer krijgt een glasvezelnetwerk. In totaal wordt ruim 28 kilometer gegraven

Glaspoort

Bedrijventerrein Emer krijgt een glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt ruim 28 kilometer gegraven en wordt meer dan 151 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De verwachting is dat er dit voorjaar wordt gestart met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Breda door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Plinq, Odido en Heldenvannu.

Vorig bericht Hoefnagels viert 140-jarig bestaan
Volgend artikel Nog geen groen licht voor Gebiedsontwikkeling Brabant

Nu op WijBrabant