Benoeming

GXO benoemt Willem Veekens als nieuwe Managing Director

Expert op het gebied van klantenservice, operations, verkoop

Willem Veekens

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO), dienstverlener in pure-play contractlogistiek, heeft de Europese logistiekveteraan Willem Veekens aangesteld als Managing Director Nederland en België.

Veekens zal bij GXO het team leiden en zich concentreren op zowel operational excellence als klanttevredenheid voor bestaande en nieuwe activiteiten in Nederland en Belgie. Het team zal ook blijven werken aan een cultuur waar de GXO kernwaarden centraal staan door de betrokkenheid en motivatie van medewerkers te vergroten. Hiermee onderscheidt GXO zich van concurrenten en creeert het waarde voor alle partijen.

“We zijn verheugd Willem Veekens te mogen verwelkomen in ons Europese team”, aldus Paul Mohan, Managing Director, Continental Europe bij GXO. “Willem brengt meer dan twee decennia aan ervaring in de Europese contractlogistiek mee. Zijn expertise op het gebied van klantenservice, operations, verkoop en betrokkenheid van mensen zal een belangrijke rol spelen bij het voortzetten van de uitzonderlijke groei van GXO in Nederland en België, die dit jaar een recordaantal magazijn starts heeft gezien.”
Voordat Veekens bij GXO kwam, was hij Managing Director BeNeLux voor CEVA Logistics, waar hij ook verschillende senior director-functies bekleedde.

GXO bedient nationale en internationale bedrijven die actief zijn in sectoren als dranken en voeding, e-commerce en retail in Nederland en België. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 12.000 teamleden in dienst, verspreid over 45 magazijnlocaties met een totale oppervlakte van ongeveer 1,7 miljoen vierkante meter. Het gebruik van technologie is een belangrijk concurrentievoordeel voor GXO. Diensten omvatten opslag en ordervoorbereiding, e-fulfilment, retouren en reverse logistics, distributie en beheerd transport.

Vorig bericht Noord-Brabant heeft er een restaurant bij
Volgend artikel Edwin van der Reijden wordt nieuwe directeur Belastingsamenwerking

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant