Nieuws

Hercuton tekent contract appartementencomplex Flower Tower

Hercuton heeft opdracht gekregen om in Aalsmeer de Flower Tower te realiseren.


Nieuwkuijk/Aalsmeer
Opdrachtgever is Peter Ruigrok, eigenaar van Uitzendbureau Ruigrok Productive B.V.

Tijdelijke huisvesting

De Flower Tower biedt geen onderdak aan bloemen, maar tijdelijke huisvesting aan de medewerkers die deze dagelijks verwerken.

De Flower Tower wordt gerealiseerd tussen de bedrijfspanden van Celieplant/Bouquetnet en Bloominess, waar veel van de arbeidskrachten werkzaam zijn. Ook deze panden zijn door Hercuton turn-key gebouwd. John Celie, eigenaar van de gebouwen, was dan ook in een adviserende rol betrokken bij het voortraject.

66 Appartementen

Het wooncomplex biedt ruimte aan 66 appartementen verdeeld over vijf woonlagen. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 46 tot 66 m². Daarnaast komt er in het gebouw een beheerders- en gemeenschappelijke ruimte.

Hercuton realiseert de nieuwbouw turn-key. We verzorgen onder meer het ontwerp, de constructieberekeningen, omgevingsvergunning, afbouw en infra. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van 3.913 m² en 380 m² aan galerijen. Het ontwerp is uitgevoerd in de kleur antraciet in combinatie met glad, wit gecoat beton. De gevel wordt uitgevoerd in uitgewassen natuursteengranulaat met witte kozijnen.

Op 10 december 2019 gaat de bouw feestelijk van start met het slaan van de eerste paal.

Over Ruigrok Productive B.V.

Ruigrok Productive B.V. uit Hillegom is een uitzendbureau dat sinds 2001 op de arbeidsmarkt actief is. Tot de specialisatie behoort serviceverlening aan tuinbouwbedrijven, productie, logistiek en voedselverwerking. Zij bieden hun kandidaten een tewerkstelling voor korte en lange termijn aan en adviseren bij het kiezen van het juiste werk.

Vorig bericht Bechtle en Ictivity tillen dienstverlening naar hoger niveau
Volgend artikel Nederlandse fabrikanten van stalen masten slaan handen ineen

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant