Tools

Ivanti benoemd tot Leader in Gartner Magic Quadrant voor Unified Endpoint Management Tools 2022

Met Ivanti Neurons voor UEM kunnen IT-afdelingen in realtime gedetailleerde apparaatgegevens verzamelen, software- en OS-implementaties automatiseren, werkplekomgevingen personaliseren en proactief problemen van eindgebruikers oplossen

ivanti Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Unified Endpoint Management Tools 2022
Den Bosch,
Ivanti,  is gepositioneerd als Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Unified Endpoint Management Tools 2022. De evaluatie is gebaseerd op analyse van specifieke criteria die de totaalvisie en het executievermogen van de verschillende bedrijven bepalen.

“We beschouwen onze positionering als Leader door Gartner als een bevestiging van onze productstrategie en visie, en ons vermogen om klanten een 360-graden overzicht te geven van hun IT-middelen,” zegt Nayaki Nayyar, President en Chief Product Officer bij Ivanti. “Wij geloven dat Ivanti Neurons voor UEM één van de meest robuuste UEM-oplossingen is, met geavanceerde discovery-, intelligence- en automatiseringsmogelijkheden. Bovendien hebben we het Ivanti Neurons platform het afgelopen jaar uitgebreid naar verticale marktsectoren, waaronder de gezondheidszorg en supply chain. Vooruitkijkend zullen we blijven innoveren en steeds meer taken automatiseren rond het ontdekken, beheren, beveiligen en onderhouden van IT-middelen. Zo helpen we organisaties om succesvol te zijn in de Everywhere Workplace, en dit alles in combinatie met een uitstekende digitale werknemerservaring.”

Met Ivanti Neurons voor UEM kunnen IT-afdelingen in realtime gedetailleerde apparaatgegevens verzamelen, software- en OS-implementaties automatiseren, werkplekomgevingen personaliseren en proactief problemen van eindgebruikers oplossen. Verder verhoogt het de productiviteit van werknemers, het vereenvoudigt apparaatbeheer en verbetert de beveiliging door volledige zichtbaarheid te bieden van de gehele inventaris van een organisatie. Daarbij biedt het automatiseringsmogelijkheden voor een breed scala aan apparaten, waaronder iOS, iPadOS, Android Windows, macOS, ChromeOS, Linux, Unix, en IoT-apparaten.

Ivanti Neurons voor UEM integreert verder eenvoudig met bestaande enterprise service management (ESM) en beveiligingsoplossingen van organisaties. Dit levert één omgeving op waarmee ze self-healing en self-securing apparaten kunnen realiseren en eindgebruikers proactief, voorspelbaar en autonoom kunnen ondersteunen.

“UEM speelt een cruciale rol bij het mogelijk maken en beveiligen van remote en hybride werk,” vervolgt Nayyar. “Ivanti Neurons voor UEM biedt zichtbaarheid en helpt bij het afdwingen van standaard policy-configuraties voor alle apparaten. Daarnaast bieden we patch intelligence en patch management voor doorlopend kwetsbaarhedenbeheer. Dit geeft bedrijven gemoedsrust, in de overtuiging dat ze hun moderne bedrijfsappararatuur effectief kunnen beheren en beveiligen in de Everywhere Workplace.”

Gartner Magic Quadrant-rapporten zijn het resultaat van op feiten gebaseerd onderzoek op specifieke markten. Hiermee wordt een breed beeld geschetst van de verschillen tussen aanbieders in groeimarkten, waar de differentiatie van de aanbieders het verschil maakt. Aanbieders worden gepositioneerd in vier kwadranten: Leaders, Challengers, Visionaries en Niche Players.

Het Magic Quadrant for UEM 2022-rapport is hier te lezen.

Vorig bericht Reuze beer maakt Eindhoven beregezellig
Volgend artikel Efteling op tweede plek meest Nederlandse Instagram hotspots Nederland

Nu op WijBrabant