Personeel

Ivanti benoemt Dr. Srinivas Mukkamala tot CTO

Dr. Mukkamala's nieuwe rol bij Ivanti sluit aan bij Ivanti's strategische productstrategie

Ivanti benoemt Dr. Srinivas Mukkamala tot CTO

Den Bosch,
Ivanti, leverancier van het Ivanti Neurons automatiseringsplatform kondigt de benoeming aan van Dr. Srinivas Mukkamala als de nieuwe Chief Product Officer, als opvolger van Nayaki Nayyar. Dr. Mukkamala wordt verantwoordelijk voor het toezicht op de productstrategie, visie en roadmap.

Srinivas Mukkamala was Senior Vice President en General Manager van Security Solutions bij Ivanti sinds de overname van RiskSense in augustus 2021. Daarnaast speelde hij een belangrijke rol bij de integratie van het RiskSense-team en -portfolio in de organisatie van Ivanti. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het aanjagen van Ivanti’s algehele visie op beveiligingsoplossingen. Voordat hij bij Ivanti kwam was Dr. Mukkamala CEO en oprichter van RiskSense, een pionier in risicogebaseerd vulnerability management en prioritering.

Managementteam

“Sri is een waardevol onderdeel geweest van het Ivanti managementteam en is zeer geschikt om in deze nieuwe rol te stappen,” zegt Jeff Abbott, CEO van Ivanti. “Zijn promotie tot CPO zorgt voor een continuering van de uitstekende dynamiek met ons productmanagement en engineering-team, en voor een consistente, hoogwaardige levering van Ivanti-oplossingen aan onze klanten.”

Erkend

Dr. Mukkamala is een erkende autoriteit op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en neurale netwerken. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van first-to-market-oplossingen en het gebruik van data-analyse voor proactieve beveiliging tegen cybercriminaliteit, die inmiddels een industriële schaal heeft bereikt. Dr. Mukkamala was eerder Chief Strategy Officer en CTO voor een denktank die het Amerikaanse ministerie van Defensie en de Amerikaanse inlichtingendiensten adviseerde bij de ontwikkeling van Computational Analysis of Cyber Terrorism Against the U.S. (CACTUS), Support Vectors Intrusion Detection, Behavior Risk Analysis of Vicious Executables (BRAVE) en het Strike Team Program. Hij heeft ook een patent op Intelligent Agents for Distributed Intrusion Detection System and Method of Practicing.

Srinivas Mukkamala, Chief Product Officer bij Ivanti:

“Ik ben bij Ivanti gekomen vanwege het getalenteerde executive team. En de mogelijkheid om de IT- en beveiligingsmarkten op te schudden,” zegt Srinivas Mukkamala, Chief Product Officer bij Ivanti. “Aansluiten bij Ivanti was, nu iets meer dan een jaar geleden, een doordachte keuze. Het was een uitgelezen kans om patch-management te transformeren met zowel risico-gebaseerd vulnerability management als geautomatiseerde patch-intelligentie. Om beveiligingsoplossingen te realiseren tegen geavanceerde cyberbedreigingen. Mijn focus zal liggen op het oplossen van uitdagingen bij de klanten en het leiden van onze getalenteerde product- en engineering-teams, die met veel passie werken aan het op de markt brengen van onze innovatieve oplossingen.”

Vorig bericht Brabant Bokalen uitgereikt aan Dorien Eggink & Paul Hagenaars, Jan van Hoof en Willem Peters
Volgend artikel VDL Triple T Academy biedt VDL Groep BBL-leerlingen extra vaardigheden

Nu op WijBrabant