Nieuws

Janssen de Jong Groep breidt commerciële team uit

Het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep heeft haar commerciële team uitgebreid.


V.l.n.r. Louis van de Klok, Martijn Lucassen

Nieuwkuijk
Per 1 januari zijn Louis van de Klok en Martijn Lucassen aangetreden als Commercieel Manager.

Het Cluster is gespecialiseerd in conceptmatige nieuwbouw in prefab beton, staal en hout onder de merknamen Hercuton, Remco Ruimtebouw en Woody Building Concepts. Om verdere groei te realiseren is het commerciële team uitgebreid.

Louis van de Klok startte zijn loopbaan bij het Cluster Bedrijfshuisvesting in 2017. Hij heeft zijn kwaliteiten op commercieel gebied reeds bewezen in zijn functie als Planontwikkelaar. De overgang naar Commercieel Manager is dan ook een logische ontwikkeling en een mooie stap in zijn carrière. Martijn Lucassen vervulde eerder commerciële functies binnen de vastgoedsector. Met zijn positieve instelling is hij altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Louis en Martijn zullen zich vanuit hun functie richten op het nog sterker in de markt zetten van bovengenoemde bouwconcepten. Wij wensen Louis en Martijn veel succes!

Over het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep

Het Cluster Bedrijfshuisvesting wordt gevormd door Hercuton, Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, ServicebouwPlus, pvvT, Hafkon International en Ocmer. Zij zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk en Lódz (Polen) en opereren ieder vanuit hun eigen merknaam. Samen bieden zij met meerdere productmarktcombinaties de beste oplossing voor ieder bedrijfshuisvestingsvraagstuk in binnen- en buitenland. Dat kunnen betonnen bedrijfspanden zijn, maar ook stalen, houten of hybride vormen.

Vorig bericht Bossche fintech Floryn ontvangt een PSD2-vergunning van DNB
Volgend artikel Infinite Simulation Systems uit Breda wordt onderdeel van 4ITEGO Group

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant