ICT

KnowBe4 integreert met CrowdStrike om organisaties te helpen

Real-time coaching-campagnes configureren

KnowBe4 integreert met CrowdStrike om organisaties te helpen

Utrecht,
KnowBe4, aanbieder van security awareness en gesimuleerde phishing, integreert zijn KnowBe4 SecurityCoach met het CrowdStrike Falcon-platform. KnowBe4 en CrowdStrike – een organisatie gespecialieerd in bescherming van endpoints, cloud workloads, identiteit en data in de cloud – werken samen om risicovol gedrag te helpen verminderen. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van CrowdStrike’s security-telemetrie om incidenten te ontdekken die real-time security training van KnowBe4 triggeren.

Real-time coaching-campagnes configureren

SecurityCoach helpt IT- en security-professionals met het ontwikkelen van een sterke security culture. Het biedt real-time security coaching voor gebruikers als reactie op risicovol online gedrag. Door de bestaande security stack van een organisatie te gebruiken, kunnen IT- en security-professionals real-time coaching-campagnes configureren. Dit maakt het mogelijk om onmiddellijk zogenoemde SecurityTips aan hun gebruikers te geven als er een risico wordt gedetecteerd.

“Ons ecosysteem van partners groeit snel. Met deze samenwerking kunnen we de ondersteuning van onze klanten verrijken door de menselijke firewall van hun organisatie te versterken”, zegt Stu Sjouwerman, CEO bij KnowBe4. “KnowBe4 is trots op de samenwerking met CrowdStrike. We integreren onze nieuwe SecurityCoach naadloos met de door het CrowdStrike Falcon-platform geleverde security-telemetrie. De integratie is gericht op het bieden van real-time security coaching en advies op basis van wanneer incidenten zich voordoen. We helpen eindgebruikers zo met het vergroten van hun kennis van cybersecurity en het bouwen van een sterke security culture.”

Geoff Swaine, VP of Global Programs, Store and Tech Alliances bij CrowdStrike: “Door samen te werken met KnowBe4 leveren we hapklare, gepersonaliseerde security awareness-lessen op basis van inzichten van het CrowdStrike Falcon-platform. Door CrowdStrike’s robuuste security-gegevens naadloos te integreren met KnowBe4’s coaching modules, stellen we klanten in staat om menselijke risico’s te minimaliseren, hun security posture te verbeteren en inbreuken te stoppen.”

Vorig bericht Restauratiesubsidie voor 10 Brabantse rijksmonumenten
Volgend artikel Lightyear en Arval slaan handen in elkaar

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant