Award

Mauri Technology heeft de beste koffiecorner van Breda

Goede plek om met elkaar te verbinden op werk is tegenwoordig vereiste voor personeel

Mauri Technology heeft de beste koffiecorner van Breda

Etten-Leur,
De werknemers van Mauri Technology kunnen zeggen dat zij koffie drinken in de beste koffiecorner van de hele regio Breda. Mauri Technology won namelijk de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar in deze regio. Dit jaar stond de door Fortune Coffee georganiseerde verkiezing in teken van de sociale ontmoetingsplek. Mauri Technology heeft dus de fijnste plek van Breda om elkaar op het werk onder het genot van een kop koffie te ontmoeten.

Een goede plek om even met elkaar te verbinden op het werk is tegenwoordig een vereiste voor personeel. Uit onderzoek van TNO uit 2021 blijkt dat we graag deels naar kantoor komen om elkaar te ontmoeten, samen te werken en met elkaar en de organisatie te verbinden. Elkaar even tegenkomen bij het koffieapparaat volstaat dan niet meer. Een plek die bedoeld is om even echt met elkaar te verbinden onder het genot van een kop koffie is daarom geen overbodige luxe. Fortune Coffee ging in de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar 2022 op zoek naar de beste sociale ontmoetingsplek op het werk. De verkiezing is ook meteen inspiratie en stimulans voor bedrijven om fijne ontmoetingsplekken met écht lekkere koffie te creëren.

Koffiecorner van het Jaar van Breda

Mauri Technology heeft volgens Fortune Coffee de beste koffiecorner van Breda. Op 14 juni kwam daarom Fortune Coffee’s koffietrailer langs voor een fijn ontmoetingsmoment voor de werknemers van Mauri Technology. Mauri Technology is maker van bakkerijingrediënten voor over de hele wereld. Hun enorme hoofdkantoor is gevestigd in Etten-Leur. Nadine Tijssen, Management Assistent, bij Mauri Technology nomineerde de kantine in hun nieuwe hoofdkantoor voor koffiecorner van het jaar in de regio Breda. Ze zegt over de kantine: “Tijdens corona zijn wij verhuisd naar een nieuw pand waar we in totaal vijf koffiecorners hebben. We hebben een foto ingestuurd van onze kantine, waar alle afdelingen samenkomen. We zijn onwijs blij met deze nieuwe plek en kunnen zo weer leuke momenten samen delen. En natuurlijk genieten van een lekker bakje koffie.” Fortune Coffee vond de plek waar alle afdelingen van het grote bedrijf samenkomen de titel Koffiecorner van het Jaar in Breda meer dan waard. Zeker omdat de verkiezing in het teken van staat van de sociale ontmoetingsplek.

Koffie is verbindende factor

De koffiecorner is niet voor niets de plek waar we gewoonlijk het liefst met collega’s bijpraten. Koffie verbindt namelijk, blijkt uit een veelgeciteerd onderzoek van William en Bargh uit 2008. De fysieke warmte afkomstig van een kop koffie in de handen veroorzaakt namelijk interpersoonlijke warmte. Een warme drank zorgt voor een warm beeld van onze gesprekspartner en warm gedrag tegenover hen.

Winnaars ontvingen verzorgd ontmoetingsmoment

Mauri Technology is een van de regiowinnaars die Fortune Coffee heeft aangewezen als Koffiecorner van het Jaar. Eén koffiecorner stak er in het bijzonder bovenuit en werd door Fortune benoemd tot landelijke winnaar. Van de verkiezing Koffiecorner van het Jaar 2022. Deze wordt op 27 juni bekendgemaakt. In lijn met Fortune Coffee’s ambitie om met deze verkiezing bedrijven te stimuleren. Om een fijne ontmoetingsplekken en -momenten te creëren, verzorgt Fortune Coffee zo’n moment voor het personeel van de winnende bedrijven. Regiowinnaars ontvangen van Fortune Coffee dus een gezellig moment met koffietrailer. En de landelijke winnaar ontvangt daarnaast een volledig verzorgde lunch.

Vorig bericht Vijf Brabantse gemeenten goed voor helft van snelheidsboetes
Volgend artikel De Eindhoven Maker Faire neemt het centrum over

Nu op WijBrabant