Benoeming

Nederlander Michiel van Veen treedt aan als Country Manager voor UPS Benelux

Verantwoordelijk voor toezicht op Small Package-activiteiten en bevordering van bedrijfsontwikkeling en strategie in de regio

 

Nederlander Michiel van Veen treedt aan als Country Manager voor UPS Benelux

Michiel van Veen

UPS kondigt aan dat Michiel van Veen is aangesteld als de nieuwe Country Manager voor UPS Benelux. In deze rol zal Michiel verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de Small Package activiteiten en het bevorderen van bedrijfsontwikkeling en strategie binnen deze belangrijke regio.

In zijn vorige functie als Country Manager voor Nordics & Ireland richtte Michiel zich op de uitbreiding van exportmogelijkheden. Zo werden onder zijn leiding nieuwe vliegroutes opgezet van Billund in Denemarken naar Keulen, de Verenigde Staten en Ierland. Hij hield ook toezicht op de lancering van het Access Point-netwerk van UPS Ierland, waarbij honderden nieuwe afhaal- en afgiftepunten werden gecreëerd.

“Ik ben verheugd om terug te keren naar de Benelux. Het is niet alleen de plaats waar ik mijn carrière begon, maar ook de thuisbasis van een ongelooflijk team en één van Europa’s meest dynamische exportmarkten. Ik kijk ernaar uit om bedrijven van verschillende groottes te ondersteunen en hen te helpen bij het creëren van nieuwe handelsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal,” zegt Van Veen.

Karl Haberkorn, President UPS West-Europa, zegt: “Michiel brengt een schat aan leiderschapservaring met zich mee, zowel binnen de Benelux als daarbuiten. Als Nederlander heeft hij een goed begrip van het lokale bedrijfsklimaat in de Benelux, waardoor hij de ideale kandidaat is om onze strategische en duurzame groei-initiatieven te leiden.”

In 1997 startte Nederlander Michiel zijn carrière bij UPS als parttime chauffeur in Eindhoven. Sindsdien heeft hij steeds meer verantwoordelijke functies bekleed binnen de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Daarnaast trad hij al aan als Country Manager voor Oostenrijk, Slovenië en Zwitserland.

 

Vorig bericht BrabantSport lanceert crowdfundingplatform
Volgend artikel Acht miljoen investering voor Taylor uit Eindhoven

Nu op WijBrabant