Mobiliteit

MKB Brandstof lanceert nieuwe mobiliteitsapp voor ondernemers

Het Rotterdamse bedrijf MKB Brandstof helpt ondernemers om tijd en geld te besparen wanneer het aankomt op zakelijk rijden

MKB Brandstof

Bron: MKB Brandstof

Het Rotterdamse bedrijf MKB Brandstof helpt ondernemers om tijd en geld te besparen wanneer het aankomt op zakelijk rijden. Dit deden ze al door middel van hun tank- en laadpassen. Sinds 5 februari 2024 voegden ze ook een gloednieuwe mobiliteitsapp aan dat assortiment toe. Daarin komen al hun diensten samen. Het uitgangspunt van de handige app? Ondernemers onderweg verder helpen zodat zij hun aandacht kunnen richten op dat wat belangrijk is: ondernemen.

MKB Brandstof is altijd op zoek naar manieren om ondernemers te ontlasten. Zo breidden ze eerder al hun assortiment uit met een laadpas voor elektrische rijders en is het mogelijk een account te koppelen met het e-facturatiesysteem van Peppol. Door deze koppeling is het handmatig verwerken van tankbonnetjes of parkeertransacties overbodig geworden.

De Brandstof-app

Dit jaar lanceerde het bedrijf een nieuwe toevoeging aan deze reeks producten: de gloednieuwe MKB Brandstof-app. “Deze app werkt in perfecte harmonie met een tank- of laadpas, maar hij is óók te gebruiken zonder pas of abonnement”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

“Voorheen hadden we losse apps voor tanken, laden, parkeren en de carwash. Om het gemak voor gebruikers te vergroten zochten we naar een manier om al deze diensten in één handige app te combineren. Want iedereen zoekt naar manieren om te besparen, ook als het gaat om mobiliteitskosten. De app helpt gebruikers hierbij, door met een druk op de knop de actuele brandstofprijs te tonen. Ook geven we inzicht in de verschillende parkeertarieven.”
“Een ondernemer wil wendbaar zijn, zonder gedoe of extra kosten. Ga je met een zakenrelatie op pad? Of staat je auto bij de garage voor een beurt en rijd je een leenauto? Dan voeg je gratis extra voertuigen toe aan jouw account.”

Door middel van deze app wil het bedrijf zakelijk Nederland helpen om zich met nóg meer gemak door Nederland – en andere Europese landen – te bewegen.
De app is sinds 5 februari beschikbaar in de appstores van Apple en Google.

Vorig bericht Ricardo Hogenkamp Algemeen Directeur New Horizon
Volgend artikel Circulaire Modulaire Woning Project richt op woningbouw

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant