Supermarkt

Negende locatie Dirk van den Broek in Noord-Brabant

Dirk Zevenbergen opent zijn deuren

Negende locatie Dirk van den Broek in Noord-Brabant

Zevenbergen,
Met een winkeloppervlakte van maar liefst 1.300 vierkante meter opende Dirk van den Broek zijn splinternieuwe locatie in Zevenbergen. De inmiddels negende locatie van Dirk in de provincie Noord-Brabant bevindt zich in het nieuwe winkelcentrum aan de Molenstraat. Die werd tegelijkertijd feestelijk geopend door wethouder Désirée Brummans.

Supermarktmanager Merijn Borst staat te stralen bij de opening van zijn nieuwe winkel. Hij verliet zijn oude filiaal in Oudenbosch waar altijd veel inwoners van Zevenbergen hun boodschappen deden en ziet veel bekende gezichten: “Wij zijn een discounter met iedere week de scherpste aanbiedingen van Nederland. Een winkel, die iedereen wil laten profiteren van de laagste prijs en met wekelijks verrassende kanskoopjes. Nu dus ook gevestigd in Zevenbergen, waar we met ruim 100 medewerkers aan de slag gaan. Behalve de entree in de Molenstraat kunnen de klanten ook binnendoor vanuit de garage in de Doelstraat de Dirk binnenlopen. Hier kunnen zij de eerste 1,5 uur gratis parkeren. Het is een complete supermarkt. Zo kun je hier op drie manieren afrekenen: vertrouwd bij één van onze collega’s aan de kassa, zelf scannen en betalen met Scan & Go of tijdens het winkelen al scannen met een terminal. Ik heb er in elk geval zin in!”

Meer Dirk-locaties in Nederland

Dirk van den Broek investeert volop, niet alleen in bestaande locaties, maar ook in nieuwe locaties. Naast de nieuwe Dirk van den Broek supermarkt in Zevenbergen opent de supermarktketen een nieuwe vestiging in Utrecht. En in mei volgen er nog twee nieuwe locaties in Rotterdam aan de Binnenrotte en de Nieuwe Binnenweg. De komende jaren zal de supermarktformule uitbreiden met meerdere nieuwe locaties.

Vorig bericht Glasvezelnetwerk Tilburg voor de helft afgerond
Volgend artikel Master Next Talent opent Talent Sourcing Center op High Tech Campus Eindhoven

Nu op WijBrabant