Uitbreiding

Nieuwe vestiging Van Wijnen Eindhoven

Eindhoven wordt standplaats van Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid

Nieuwe vestiging Van Wijnen Eindhoven

Foto: Van Wijnen

Eindhoven,
Op woensdag 1 februari opende Van Wijnen haar deuren in Eindhoven. Volgens Van Wijnen past de opening van een vestiging in deze regio bij de groeiambities van Van Wijnen en is Eindhoven een plek waar ze vernieuwde samenwerking kunnen aangaan en bestaande samenwerking succesvol kunnen voortzetten. Verder vullen ze aan dat de dynamiek en innovatiekracht van de stad past bij het bedrijf.

Projecten in Brabant

De Brabantse stad is Van Wijnen niet onbekend. Ze realiseerden er al bijzondere projecten waaronder het Augustinianum, gebouw Atlas op de TU/e-campus, Project Milestone (’s werelds eerste 3D-geprinte woning van beton) en de recent opgeleverde BunkerToren. Op dit moment bouwen ze aan de zorg met de uitbreiding van het Catharina ziekenhuis. In Buurtschap Te Veld leveren ze een bijdrage aan het terugdringen van het grote tekort aan (betaalbare) woningen in de stad.

Verbinding met klanten behouden

In basis wordt Eindhoven de standplaats van Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid. Het nieuwe kantoor laat hen toe dicht bij hun klanten te blijven en deze verbinding te behouden.

Vorig bericht Openstelling Brabantse subsidie voor innovatieve idee├źn startups en mkb (SIR)
Volgend artikel Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo samen in Brabanthallen

Nu op WijBrabant