Opening

Safari Hotel Beekse Bergen geopend met steun van Brabant

Provincie heeft met marktconforme geldlening bijgedragen

Safari Hotel Beekse Bergen

Hilvarenbeek,
Vrijdag 24 maart werd het Safari Hotel Beekse Bergen officieel geopend door Evert Weys, burgemeester Hilvarenbeek, en gedeputeerde Stijn Smeulders. De provincie Noord-Brabant heeft met een marktconforme geldlening aan Libéma bijgedragen aan de realisatie van het Safari Hotel.

Een aantal jaren gelden deed de provincie dat ook voor de realisatie van het Safari Resort.

LOF: leningen aan kleinere leisure-ondernemingen

Voor het verstrekken van de geldlening betaalt Libéma een extra fee, die door de provincie wordt verdubbeld. Dat bedrag samen wordt gestort in het Leisure Ontwikkel Fonds (LOF) Brabant. Het LOF verstrekt op haar beurt geldleningen aan kleinere leisure-ondernemingen met een innovatief, kwalitatief onderscheidend plan voor de Brabantse vrijetijdssector. Zo stimuleert het LOF Brabant de ontwikkeling van nieuw vrijetijdsaanbod in onze provincie, voor de Brabanders maar ook met als doel structureel meer bezoekers van verder weg naar de provincie te trekken, die uiteindelijk langer blijven en daardoor meer besteden.

Levendig Brabant

Op deze manier maakt de provincie van Brabant, voor zoveel mogelijk mensen, een fijne en leuke plek. Om te wonen, werken en te recreëren. Een levendig Brabant voor iedereen. Dat is de ambitie. De vrijetijdssector speelt daarbij natuurlijk een belangrijke rol.

Vorig bericht Brabantse energietransitie in cijfers
Volgend artikel Opleidingsbedrijven houden open huis voor zij-instromers

Nu op WijBrabant