Retail

Sportimex nieuwe distributeur van Bombtrack voor de Benelux

Voorverkoop aan fietsspeciaalzaken in Nederland en België start in het tweede kwartaal van dit jaar

 

Sportimex nieuwe distributeur van Bombtrack voor de Benelux

Foto: Sportimex

Roosendaal,
Sportimex Benelux BV wordt vanaf 2023 de exclusieve distributeur van het gerenommeerde fietsenmerk Bombtrack voor Nederland en België. Bombtrack is een fabrikant van gravel-, adventure-, mountain-, cyclocross- en urban bikes speciaal voor sportieve en avontuurlijke fietsers.

Voorverkoop start in tweede kwartaal

De voorverkoop aan de betere fietsspeciaalzaken in Nederland en België start in het tweede kwartaal van dit jaar, de levering van de fietsen staat gepland voor voorjaar 2023.

“Bombtrack is echt een fiets voor de connaisseur,” zegt Arwin van Pelt, mededirecteur van Sportimex. “Tot nu toe werd de distributie en merkondersteuning voor Nederland en België geregeld vanuit de hoofdvestiging in Keulen, Duitsland. Maar de laatste jaren is Bombtrack zo hard gegroeid, dat ze een samenwerkingspartner in de Benelux zochten. Als Sportimex zijn we al jaren de exclusieve importeur en distributeur van verschillende toonaangevende sportmerken op gebied van schaatsen, ijshockey, inline skates, longboards, steppen en BMX’en. Daar komt nu dit geweldige fietsmerk bij.”

Vorig bericht Eerste miljoen euro voor De philharmonie zuidnederland
Volgend artikel Kepler Vision Experience Center opent op 7 april in Eindhoven

Nu op WijBrabant