Starten

Startersdag Breda voor beginnende ondernemers

29 september in het Rat Verlegh Stadion. Kennispartners als het UWV en de Belastingdienst delen hun kennis met starters

startersdag breda

Maak een goede start met je eigen bedrijf tijdens Ondernemersdag Breda
Fotograaf: Artstudio23

Na een afwezigheid van twee jaar organiseren de Gemeente Breda, Business Coach Breda, en Interpolis in samenwerking met Startersdagen.com, weer een live bijeenkomst voor alle startende en groeiende ondernemers uit de regio Breda. De Startersdag Breda kon twee jaar lang niet plaatsvinden in verband met Coronamaatregelen, maar keert op donderdag 29 september terug in het Rat Verlegh Stadion. Kennispartners, zoals het UWV en de Belastingdienst delen hun kennis via een informatiemarkt, diverse workshops en kennispitches. De avond is geheel gratis te bezoeken.

Waarom een Startersdag?

Veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijken na korte tijd alweer te zijn gestopt. Zonde vinden wij! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de gelegenheid om samen met haar kennispartners te ondersteunen bij een goede voorbereiding door het organiseren van een kennis- en inspiratie event.

Netwerken en ervaringen uitwisselen

De avond bestaat uit een informatiemarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Tijdens het programma komt alles aan bod waar je aan moet denken bij het starten en laten groeien van jouw bedrijf. Denk hierbij aan financiën, marketing, klanten vinden en binden, ondernemersrisico’s en bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid.

Aanmelden

Kosteloos aanmelden kan via www.startersdagen.com/breda2022

 

 

Vorig bericht Janssen Kerres Automotive opent nieuwe vestiging in Waalre  
Volgend artikel 28 nieuwe windmolens langs A16 moeten ook energieprojecten aanjagen

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant