Agri

Symposium: Mest, het bruine goud

Voor iedereen die beleidsmatig of in de praktijk bezig is met mest

Symposium Mest bruine goud

Dierlijke mest is waardevol en verdient een volwaardige plek in de kringlooplandbouw. Dat besef wordt steeds breder gedeeld. Maar hoe kunnen we dit uitgangspunt in de praktijk handen en voeten geven? Die vraag staat centraal tijdens het symposium ‘Mest, het bruine goud’.

De provincie Noord-Brabant organiseert dit symposium op donderdag 22 juni van 09.00 – 11.45 uur in 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch (bij de Brabanthallen).

Voor wie

Het symposium is interessant voor iedereen die beleidsmatig of in de praktijk (zoals agrarische ondernemers) bezig is met mest(verwaarding).

Programma en aanmelden

Het programma bestaat uit presentaties en twee rondes van inspiratiesessies, waarvoor u zich kunt inschrijven. Tijdens deze sessies vertellen agrarische ondernemers over hun praktische leerervaringen met mestbewerking. Het volledige  programma en het aanmeldformulier is te vinden op Landbouw en Voedsel Brabant.

Netwerkevent Zandprovincies

‘s-Middags organiseren de zes zandprovincies (Drenthe, Gelderland, Limburg, Overijssel, Utrecht en Noord-Brabant) op dezelfde locatie een netwerk-event dat in het teken staat van hun innovatieagenda stallen, mest/bemesting en sensoren. Zo kunnen makkelijk beide evenementen bezocht worden. Het middagprogramma van de zandprovincies start met een netwerklunch.

Vorig bericht Project Delta Rhine Corridor van start
Volgend artikel Aanvang werkzaamheden fietspad Mozartlaan in Waalwijk

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant