PR

TEAM LEWIS trots op nieuwe aanwinst BrabantSport

Richt zich op de zichtbaarheid en positionering van BrabantSport als sportautoriteit

TEAM LEWIS

Bron: Brabantsport

Eindhoven,
TEAM LEWIS werkt sinds kort samen met BrabantSport. Het internationale PR- en marketingbureau ondersteunt BrabantSport met zijn PR-activiteiten. BrabantSport streeft naar een gezonder, gelukkiger en sterker Brabant door sport. Daarom brengt BrabantSport met investeringen in zowel de top- als breedtesport de provincie sportief, economisch en maatschappelijk in beweging. Dat doen ze niet alleen, maar samen met overheden, kennisinstellingen, sportbonden en het Brabantse bedrijfsleven. De samenwerking met TEAM LEWIS richt zich op de zichtbaarheid en positionering van BrabantSport als sportautoriteit. 

Wat doet BrabantSport

De in Eindhoven gevestigde organisatie investeert in talentontwikkeling en innovatie om Brabantse sporters en talenten te laten uitblinken in hun disciplines. BrabantSport bevordert daarnaast de toegankelijkheid van sport voor iedereen, waaronder Brabanders met een chronische aandoening of beperking, door hen te helpen de juiste hulpmiddelen te vinden om sporten mogelijk te maken. Ook wordt er ingezet op het aantrekkelijker maken van het investerings- en vestigingsklimaat van Brabant.

De organisatie ziet sport als een belangrijke bouwsteen voor de toekomst van de provincie, en werkt samen met overheden zoals de provincie Noord-Brabant (initiatiefnemer), kennisinstellingen, bonden met als belangrijkste partner NOC*NSF en het Brabantse bedrijfsleven om het beste sportklimaat van Nederland te creëren. Door (inter)nationale toernooien naar Noord-Brabant te halen – zoals onlangs het Vrouwen EK Waterpolo – weet BrabantSport met zijn partners impact te maken op sportief, economisch en maatschappelijk gebied. Het doel is een gezonde provincie te creëren waarin iedereen kan deelnemen en talent zich optimaal kan ontwikkelen.

Sander van Buuren, Managing Director Strategy Benelux bij TEAM LEWIS: “We beginnen met veel enthousiasme aan deze sportieve uitdaging. Het is heel mooi om te zien hoe BrabantSport investeert in zowel de gezondheid als het economische klimaat van Noord-Brabant, met daarnaast een sterke focus op maatschappelijke impact en het creëren van betrokkenheid. Dit spreekt ons erg aan. We geloven in de kracht van verhalen, en die zijn er volop bij BrabantSport.”

Marieke Maas, Directeur Maatschappelijk bij BrabantSport: “We kijken uit naar de samenwerking met TEAM LEWIS. We zijn ervan overtuigd dat hun expertise en strategische aanpak bijdragen aan onze zichtbaarheid en positie. Samen werken we aan een sterker Brabant met sport als middel.”

Vorig bericht Vosdonk II's eerste bedrijf nu aangesloten op glasvezel
Volgend artikel Gemeente Oirschot krijgt glasvezel

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant