Nieuws

Uitbreiding directie Cluster Bedrijfshuisvesting Janssen de Jong Groep

Maarten Bakker treedt per 1 april 2020 toe als Algemeen Directeur bij het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep.


Son en Breugel
Hij neemt hierbij de dagelijkse leiding over van Ivo van der Mark. Van der Mark blijft naast CEO van Janssen de Jong Groep eindverantwoordelijk voor het Cluster Bedrijfshuisvesting.

Het Cluster Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in conceptmatige nieuwbouw in prefab beton, staal en hout onder de merknamen Hercuton, Remco Ruimtebouw en Woody Building Concepts. Om de continuïteit en groei van het Cluster te waarborgen, is de organisatiestructuur gewijzigd.

Ivo van der Mark: “Wij beschikken over een uitstekende marktpositie binnen de bedrijfshuisvestingsmarkt in Nederland. De markt is echter volop in beweging en de vraag naar onderscheidende, duurzame nieuwbouw blijft toenemen. De uitbreiding van de directie binnen dit Cluster helpt ons nog beter in te spelen op de behoeftes van onze opdrachtgevers. Daarnaast past het bij onze ambitie om voorop te blijven lopen op het gebied van klanttevredenheid. Ik ben ervan overtuigd dat Maarten samen met het huidige Managementteam het Cluster Bedrijfshuisvesting naar een nog hoger level gaat tillen.â€

Maarten Bakker is een bekend gezicht in de vastgoedsector. Hij beschikt over ruime ervaring in de branche en staat bekend om zijn strategische en analytische inzicht, persoonlijke aanpak en leidinggevende skills. Maarten heeft affiniteit met ontwikkelen, bouwen, onderhouden en beheren hetgeen goed aansluit bij de oplossingen die het Cluster Bedrijfshuisvesting opdrachtgevers biedt. Maarten Bakker: “Ik kijk uit naar de samenwerking en de mogelijkheden om ons duurzame aanbod verder te ontwikkelen.â€

Vorig bericht Start nieuwbouw MS Schippers op het Kempisch Bedrijvenpark
Volgend artikel Heijmans op naar 100% circulair asfalt

Nu op WijBrabant