Horeca

Van der Valk en Bavaria openen uniek hotel in Lieshout

Nieuwste aanwinst van Van der Valk en Bavaria opent deuren op vrijdag 10 juni

Van der Valk en Bavaria openen uniek hotel in Lieshout

Lieshout,
Van der Valk en Bavaria openen uniek hotel in Lieshout. Van der Valk Hotels en Bavaria hebben vandaag bekend gemaakt dat ze een bijzondere samenwerking aangaan. En op korte termijn een uniek pop-up hotel openen in de Noord-Brabantse bierbrouwerij.

Het te openen hotel is naast een waanzinnige locatie. Van alle gemakken voorzien en biedt een absolute totaalbeleving die uniek is in zijn soort. Natuurlijk gaat dit alles gepaard met de vertrouwde Van der Valk kwaliteit en gastvrijheid. Gecombineerd met de bourgondische en verrassende kijk van Bavaria. Denk aan uniek vervoer van en naar het hotel, diverse culinaire verrassingen en alle tijd om uitgebreid te genieten van bijzondere wellnessfaciliteiten.

Aanwinst

De nieuwste aanwinst van Van der Valk en Bavaria opent haar deuren op vrijdag 10 juni en is slechts twee nachten geopend voor een zeer selectief gezelschap. Van der Valk en Bavaria openen uniek hotel in Lieshout. Reserveren is niet mogelijk, maar de geluksvogels die uitgekozen worden, zijn de eerste en ook enige gasten die deze ‘once-in-a-lifetime opportunity’ mogen beleven.

Deuren die normaal gesloten blijven, worden voor één keer geopend. Meer over deze ludieke samenwerking tussen twee gevestigde Nederlandse familiebedrijven wordt morgen via de verschillende kanalen van Bavaria bekend gemaakt.

Vorig bericht VDL Groep organiseert open carrièredag in de Kempen
Volgend artikel Intospace haalt 301 miljoen euro op bij Allianz en ABN AMRO

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant