Nieuws

Zijn Haarmode regiowinnaar ‘Koffiecorner van het jaar’

De koffiecorner is voor velen de belangrijkste plek op het werk. Zakelijke koffieleverancier Fortune Coffee kondigde daarom een verkiezing voor Koffiecorner van het jaar aan.


TILBURG – Van bedrijven uit heel Nederland zijn inzendingen binnengekomen. In Tilburg sleept Zijn Haarmode de regiotitel in de wacht en gaan ze door naar de landelijke verkiezing. Door middel van een stemronde wordt de landelijke winnaar gekozen.

De aanleiding voor deze verkiezing is een zakelijke koffietrend die in 2018 doorzet: in een tijd van flexwerk en tijdelijke contracten is er behoefte aan een sociaal hart in de werkomgeving. Daar waar echte ontmoeting plaatsvindt.

Koffieadviseur Robbie van Meggelen van de regio Breda en Tilburg over de verkiezing: “De koffiecorner is een centrale plek in ieder bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan deze ontmoetingsplek. Om onze klanten aan te moedigen er iets moois van te maken, hebben we deze verkiezing gelanceerd. Zo zetten we bedrijven in het zonnetje die het goed hebben aangepakt als het om de koffiecorner gaat. Zijn Haarmode heeft een mooie koffiecorner, volledig terecht dat zij de regiotitel hebben gekregen.”

Verrassing

Robert Smulders van Zijn Haarmode in Tilburg: “Ieder goed bedrijf verdient goede koffie. Wij presenteren elke dag veel klanten een ‘heerlijk bakske koffie’ zoals zij zeggen. En daar hoort een mooie verzorgde koffiehoek bij. We zijn blij met de regiowinst, ik ben benieuwd hoe we het doen in de landelijke verkiezing!” De landelijke titel wordt bepaald door de stemmers.

Stemronde

Dit jaar is de verkiezing voor het eerst. Bedrijven uit het hele land hebben foto’s ingestuurd om te laten zien hoe inspirerend hun koffiehoek is. Na selectie van de regiowinnaars begint nu de landelijke stemronde. Tot 15 februari kan er gestemd worden op de mooiste koffiecorner via https://www.fortune.nl/koffiecorner/. Op 1 maart vindt de feestelijke uitreiking plaats van de titel ‘Koffiecorner van het jaar’ voor degene die de mooiste koffiecorner van Nederland heeft.

Over Fortune Coffee

Fortune Coffee begrijpt hoe belangrijk koffie is. Koffie verbindt mensen. Daarom levert Fortune goede en duurzame koffie voor bedrijven en organisaties. Als specialist in koffie en koffieautomaten voorzien de ondernemers van Fortune klanten in heel Nederland van koffie, thee en warme dranken. Het motto? Eerst koffie!

Vorig bericht Impact van digitale transformatie op bedrijven
Volgend artikel Van Lanschot Kempen-topman Gerla treedt terug

Nu op WijBrabant