Infra

A27: Nachtelijke Afsluiting tussen Hank en Werkendam

Altena blijft bereikbaar voor hulpdiensten

A27 Nachtelijke Afsluiting Hank

Hank, Werkendam,
Van maandag 5 op dinsdag 6 juni tussen 21.00 en 05.00 uur vinden er maaiwerkzaamheden plaats tussen Hank en Werkendam in beide richtingen. De A27 zal hiervoor telkens kortstondig (maximaal 1 uur) worden afgesloten.

Van dinsdag 6 op woensdag 7 juni tussen 22.00 en 05.00 uur is de Merwedebrug/A27 afgesloten richting Breda. Rijkswaterstaat voert herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt. De afsluiting is tussen Gorinchem en Werkendam en tussen Nieuwendijk en Geertruidenberg. Ook van woensdag 7 op donderdag 8 juni tussen 23.00 en 05.00 uur vinden er werkzaamheden plaats. Hierdoor is de A27 afgesloten tussen Nieuwendijk en Hank.

Altena blijft bereikbaar voor hulpdiensten

Hulpdiensten (waaronder de artsen van de huisartsenpost) kunnen langs de werkzaamheden. De hulpverlening blijft in Altena op peil.

Omleidingsroute

Tijdens de afsluiting van de Merwedebrug kan omrijden via de A15, A16 en A59 of via A15, A2 en A59. Tijdens de overige werkzaamheden wordt een omleidingsroute aangegeven.

Raadpleging

De komende tijd zijn er vaker werkzaamheden die invloed hebben op het verkeer in de omgeving. Advies is daarom voordat reizigers op weg gaan zich te raadplegen via de volgende link, of neem contact op met Rijkswaterstaat via telefoonnummer 0800 – 8002.

Vorig bericht Brabantse Infra Relatiedag op 16 november
Volgend artikel Graphic Matters Summer School staat in teken van Blow Up/Blow Out

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant