Opening

Action opent nieuwe winkel in Veldhoven

Nieuwe winkel opent op 14 oktober

Action opent nieuwe winkel in Veldhoven

Action opent op 14 oktober een geheel nieuwe winkel in Veldhoven. Het filiaal is centraal gelegen en bevindt zich in winkelcentrum Citypassage in de voormalige winkelunits van o.a. Only en Vero Moda (adres: Meent 53, Veldhoven).

Beter winkelervaring

‘Kleine prijzen, grote glimlach’: binnenkort komt Action die belofte ook in Veldhoven na, vanuit een gloednieuw filiaal in het centrum, in de buurt van de wijken Noordelijk Woongebied, Oerle en Veldhoven. De winkel is goed bereikbaar vanaf de uitvalswegen en biedt ruime, gratis parkeergelegenheid. De winkeloppervlakte van 793 m2 is fris en modern ingericht, met een open plafond en nieuwe signage. Thomas Smit, General Manager van Action Nederland: “We zoeken altijd naar manieren om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. We zijn verheugd om dat nu in Veldhoven te doen met dit nieuwe filiaal. Ook voor onze werknemers wordt deze nieuwe winkel een fijne plek om te werken.”

Duurzame groei

Action groeit zowel in Nederland als internationaal. En daarmee neemt ook het besef van maatschappelijke impact toe. Action verbetert daarom voortdurend de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten en winkels, waaronder ook die in Veldhoven. Thomas Smit: “Duurzaamheid is al geruime tijd een topprioriteit voor Action. Daarom werken we continu aan de verbetering en duurzaamheid van onze producten en ecologische voetafdruk. Binnen onze focus op productkwaliteit en verduurzaming hebben we inmiddels circulariteitsprogramma’s voor al onze productcategorieën vastgesteld om samenstelling, gebruik en levensduur verder te verbeteren. We werken actief aan energiebesparing: inmiddels is bijvoorbeeld al 95% van onze winkels uitgerust met energiebesparende ledverlichting. Daarnaast werken alle Action-winkels in de Benelux sinds begin 2022 uitsluitend op hernieuwbare energie. Voor onze nieuwe winkel in Veldhoven geldt dit dus ook.”

Vorig bericht SkillsTown neemt uitdagingen arbeidsmarkt op zich met technologie
Volgend artikel Jong JGZ spant kort geding aan tegen Gemeente Breda

Nu op WijBrabant