Horeca

Altena biedt beste eetgelegenheid Noord-Brabant

Gemiddeld scoort Altena een 8, het provinciale gemiddelde is 6,7

Altena beste eetgelegenheid Noord-Brabant

Nergens in Brabant worden restaurants zo goed beoordeeld als in Altena. Eetgelegenheden binnen de gemeente krijgen gemiddeld een 8. Dit cijfer is veel hoger dan het provinciale gemiddelde van 6,7. Ook in Grave en Meierijstad krijgen restaurants uitstekende beoordelingen. Dit en meer blijkt uit de Nationale Food Index van CheapTickets.nl, gebaseerd op bijna 11 miljoen online restaurantbeoordelingen in Nederland. 

Niet overal in Noord-Brabant worden restaurants even goed beoordeeld, er zijn flinke verschillen per gemeente. De top 10 gemeenten met best beoordeelde eetgelegenheden is als volgt:

1 – Altena (8)
2 – Grave (7,9)
3 – Meierijstad (7,9)
4 – Nuenen c.a. (7,7)
5 – Eersel (7,6)
In de gemeenten Gilze en Rijen (5,4), Cranendonck (5,5) en Son en Breugel (5,5) krijgen restaurants momenteel de laagste beoordelingen.

Breda en Eindhoven: meest welkom voor gasten met aangepast dieet

Restaurantbezoekers die graag vega, vegan, of glutenvrij eten, hebben binnen Brabant naar verhouding de meeste opties in Breda. In deze gemeente geven de restaurants namelijk het vaakst aan maaltijden te bieden voor gasten met een aangepast dieet. Ook in Eindhoven is relatief veel keuze voor eters met speciale dieetwensen.

Vorig bericht Toeristenbelasting Noord-Brabant stijgt met 4,3% in 2022
Volgend artikel Paul Depla opent eerste PR-museum van Nederland

Nu op WijBrabant