jubileum

FLOWSPARKS Nederland B.V. blaast 30 kaarsjes uit: een internationale reis van continue innovatie

Eindhovense FLOWSPARKS Nederland B.V. viert met trots z'n 30-jarig jubileum

Eindhogen,
FLOWSPARKS Nederland B.V viert met trots z’n 30-jarig jubileum. Sinds de oprichting in 1993 heeft FLOWSPARKS een indrukwekkende reis doorgemaakt op het gebied van innovatie en excellentie in leren en ontwikkelen, met de focus op state-of-the-art SaaS e-Learning software.

De Evolutie

Gedurende drie decennia heeft FLOWSPARKS Nederland B.V. de veranderende landschappen in technologie en bedrijfsleven nauwlettend gevolgd, wat resulteerde in voortdurende innovatie om aan de groeiende behoeften van (toekomstige) klanten te voldoen. De reis van FLOWSPARKS is er één die gedreven is door evolutie, innovatie en het leveren van een uitmuntende service. Dit is de basis voor de missie van FLOWSPARKS om een hoogwaardige leerervaring te leveren met behulp van SaaS e-Learning oplossing.

“FLOWSPARKS wordt niet alleen beschouwd als een leverancier, maar ook als leerpartner. Dit dankzij de plezierige samenwerking met onze vaste accountmanager, diverse Learning Developers, animatoren en niet te vergeten de snelle reactie van de supportafdeling bij storingen of problemen”, aldus Marlène Wolf-Berijk, International Education Manager bij Mediq en al 10 jaar trouwe klant van FLOWSPARKS.”

FLOWSPARKS Door de Jaren Heen

Als pionier op het gebied van technologische oplossingen voor e-Learning omarmt FLOWSPARKS niet alleen de nieuwste trends, maar draagt ook actief bij aan het vormgeven van de toekomst van e-Learning technologie. Hierdoor helpt FLOWSPARKS talloze organisaties bij het ontwikkelen van effectieve en boeiende e-Learning trainingen.

Een sleutel tot het 30-jarig succes van FLOWSPARKS Nederland B.V. is de sterke focus op klanttevredenheid. Door nauw samen te werken met klanten en hun unieke behoeften te begrijpen, levert FLOWSPARKS op maat gemaakte oplossingen met toegevoegde waarde.

Naast het opbouwen van nauwe relaties met grote internationale organisaties vormt FLOWSPARKS ook langdurige internationale partnerschappen met software leveranciers zoals Cornerstone, GuyKat en vele anderen.

Naar de Toekomst: FLOWSPARKS Generation AI

Terwijl FLOWSPARKS Nederland B.V. terugblikt op de afgelopen 30 jaar, kijkt het ook vol verwachting naar de toekomst. Met een solide basis van ervaring en een voortdurende drang naar innovatie, verwelkomt het bedrijf de komst van FLOWSPARKS Generation AI, onder leiding van kersverse CEO Cédric Herregodts. De toewijding aan het leveren van cutting-edge oplossingen blijft onveranderd, en FLOWSPARKS is vastbesloten om organisaties te blijven helpen hun leerdoelen te bereiken in de komende jaren dankzij nieuwe functies en updates.

“FLOWSPARKS staat voor Flexible Learning in an Online World, en dat maken ze ook waar. De flexibiliteit die de Success Coaches tonen, de continue ontwikkelingen die het product ondergaat, maakt het een plezier om met de tool te werken. Wat vandaag nog niet mogelijk was, wordt morgen al uitgetest. Ik kijk enorm uit naar wat FLOWSPARKS Generation AI nog voor ons in petto heeft, ik ben alvast enthousiast over de automatische vertalingen die we nu zeker en vast kunnen gebruiken voor onze Engelstalige collega’s,” vertelt Mirjam Singstra, Retail & Product Trainer bij de Nederlandse Loterij.

 

Vorig bericht Brabantse uit De Mortel in finale TopCoach 2023
Volgend artikel LED verlichting in 10.000 lichtmasten langs provinciale wegen

Nu op WijBrabant