Uitreiking

Heijmans krijgt Predicaat Koninklijk bij 100-jarig jubileum

Burgemeester Jack Mikkers reikte officiële predicaat uit aan CEO Ton Hillen

Heijmans krijgt Predicaat Koninklijk bij 100-jarig jubileum

Foto: Heijmans

Rosmalen,
Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander heeft Heijmans het recht verleend om voortaan het Predicaat Koninklijk te gebruiken. Dat is zaterdagavond bekendgemaakt in het bijzijn van medewerkers tijdens een jubileumfeest ter ere van het 100-jarig bestaan van Heijmans. Burgemeester Jack Mikkers van ‘s-Hertogenbosch reikte het officiële predicaat uit aan CEO Ton Hillen.

Koninklijke Heijmans

Het Rosmalense bouwbedrijf past de officiële bedrijfsnaam daarom aan naar ‘Koninklijke Heijmans’. Ook wordt het proces gestart om deze naam te gebruiken voor de beursnotering aan de Euronext in Amsterdam. Het logo blijft onveranderd.

Predicaat

Alleen organisaties die in hun vakgebied een zeer belangrijke plaats innemen en van landelijke betekenis zijn, komen in aanmerking voor deze eretitel. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning tegenover de ontvanger.

Trots

De toekenning leidde tot een uitbundig gejuich van de 7.500 aanwezige medewerkers en hun partners, die aanwezig waren bij het jubileumfeest in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Het gejuich laat volgens Ton Hillen de trots en betrokkenheid van de medewerkers bij Heijmans zien. “Of ze nu net bij Heijmans werken, of al vele jaren zijn overgoten met het Heijmans geel: die trots was vanavond duidelijk voelbaar. Deze Koninklijke erkenning is een bevestiging van het vakmanschap en ondernemerschap van onze medewerkers. Dat kenmerkt het verleden van Heijmans en is de basis voor de toekomst.”

Vorig bericht Inschrijving geopend voor CSU Innovatie Award 2023
Volgend artikel Brabantse Infra Relatiedag op 16 november

Nu op WijBrabant