Event

Inschrijving geopend voor CSU Innovatie Award 2023

Winnaar krijgt onder meer investeringsbudget en ondersteuning bij ontwikkelen van innovatie

Inschrijving geopend voor CSU Innovatie Award 2023

Foto: CSU

Uden,
De inschrijving voor de zesde editie van de CSU Innovatie Award is geopend. De innovatieprijs is er voor de meest impactvolle innovatie voor de facilitaire branche, een wereld met een gigantisch potentieel. CSU daagt ondernemers, start-ups en studenten uit om hun vernieuwende, duurzame, schone en slimme idee voor de toekomst in te schrijven.

Succesversneller

De winnaar van de CSU Innovatie Award 2023 ontvangt een investeringsbudget van € 10.000, een marketing-boost, ondersteuning in de ontwikkeling van de innovatie en toegang tot relevante netwerken. Daarnaast wordt de winnaar professioneel begeleid bij de doorontwikkeling van de innovatie voor toepassing in de facilitaire branche.

Winnaar LESSEAU

Winnaar van 2022, duurzame blokzeepdispenser LESSEAU: “Na het winnen van de CSU Innovatie Award hebben wij een grote boost gekregen. Wij zijn bij veel nieuwe klanten, waaronder klanten van CSU, vloeibare zeep aan het vervangen voor onze LESSEAU blokzeep. Onze missie krijgt steeds meer vorm. Dit jaar gaan wij ook de Europese markt op. De aandacht en begeleiding van CSU na het winnen van de Award, hebben daar enorm bij geholpen.”

Zo gaat het in zijn werk

De Innovatie Award van schoonmaakdienstverlener CSU brengt innovaties onder de aandacht in de volle breedte van de facilitaire branche, een wereld met een gigantisch potentieel. Van alle inzendingen worden de beste tien voorgelegd aan een onafhankelijke vakjury, professionals uit verschillende branches met een groot netwerk en een duidelijke visie op innovatie. Mensen die zich net als CSU, vandaag bezighouden het schoner, slimmer en duurzamer maken van de werk- en leefomgeving van morgen. Zij maken uiteindelijk een shortlist van zes innovaties die de kans te krijgen hun idee live te pitchen. Daarna is het publiek aan zet om online te stemmen op hun favoriet. Hier volgen drie finalisten uit. De winnaar van 2023 wordt bekend gemaakt in de finale tijdens het CSU Congres op 8 november.

‘Ondernemen door te innoveren’

Esmée Ficheroux, juryvoorzitter, over de CSU Innovatie Award: “Morgen zit vol uitdagingen waar we vandaag al een oplossing voor willen vinden.  Hoe houden we de wereld schoon? Hoe kunnen we het schoonmaakvak verslimmen, zodat het bijdraagt aan vitaliteit van de medewerkers? En vooral; wat komt er nog op ons af waar we nu nog geen weet van hebben of zelf nog niet bedenken hoe het de facilitaire branche uitdaagt of vooruithelpt. Allemaal vragen die ons dagelijks bezighouden en waarvan we weten dat de beste oplossingen vaak net buiten ons eigen zichtveld liggen. Daarom hebben we zoveel plezier in het samen slimmer, scherper en schoner maken. Met de CSU Innovatie Award laten we ons inspireren door creativiteit, verbeeldingskracht en misschien -op het oog- wel heel gekke inzichten van slimme outsiders. En op onze beurt dragen we graag bij aan het uitvoeren van die ideeën en het helpen ontwikkelen van ondernemingslust, zoals wij zelf ook in ons familiebedrijf ons uitgedaagd voelen om te ondernemen door te innoveren.”

Inschrijven

Ondernemers die hun innovaties willen inschrijven, kunnen dit nog tot 7 september 12:00 uur via www.csuinnovatieaward.nl.

Vorig bericht Europese crowdfundingvergunning voor groene investeringsplatform Broccoli 
Volgend artikel Heijmans krijgt Predicaat Koninklijk bij 100-jarig jubileum

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant