Opening

Lidl Etten-Leur heropent woensdag 12 juni

Supermarktketen zet volgende stap richting rookvrije generatie

Lidl Etten-Leur heropent woensdag 12 juni

Foto: Lidl

Woensdag 12 juni is het zover. Na ruim 5 maanden verbouwen, opent Lidl om 09.00 haar vernieuwde winkel in Etten-Leur aan de Trompetlaan. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen.

Nieuwe winkelformule

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met meer ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Tevens is de nieuwe supermarkt voorzien van 4 reguliere en 7 zelfscankassa’s.

Extraatjes

Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten op woensdag 12 juni tussen 08:30 en 08:50 uur een lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus-app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 12 juni een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl-filialen in Nederland, geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Vorig bericht 17 faillissementen in eerste week juni in Noord-Brabant
Volgend artikel Eijgen Polder Energie organiseert Energiecafé op 19 juni

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant