Opening

Lidl opent nieuwe supermarkt in Grave

De huidige winkel aan het Pastoor van den Hurkplein sloot haar deuren op 17 mei

Lidl nieuwe supermarkt Grave

Grave,
Vandaag is het zover. Na maanden bouwen opent Lidl haar nieuwe supermarkt in Grave aan de Monseigneur Borretweg 18. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen. De huidige winkel aan het Pastoor van den Hurkplein sloot haar deuren op 17 mei om 17.00 uur.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ eiland met een divers assortiment aan tapas- en borrelhapjes.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten op woensdag 18 mei tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Grave Monseigneur Borretweg een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen.

Extraatje voor Lidl plus app klanten

Ter gelegenheid van de opening krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 18 mei een gratis big shopper.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Vorig bericht Cybercriminaliteit in Brabant neemt af, maar minder dan gemiddeld in Nederland
Volgend artikel Subsidie aan Golfbaan Goirle voor natuurherstel Regte Heide en Riels Laag

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant