Samenwerking

Softbrick en Manus bundelen krachten

Samenwerking zorgt voor sterkere positie op WFM-markt

Softbrick en Manus bundelen krachten

Foto: MANUS

Twee spelers op het gebied van Workforce Managementsoftware, Softbrick B.V. en Manus Software Europe B.V. beiden onderdeel van de Canadese Valsoft Corporation Groep, slaan sinds deze week de handen ineen en gaan verder onder de naam MANUS. Deze consolidatie markeert een ontwikkeling in de wereld van Workforce Managementsoftware (WFM), personeelsplanning en urenregistratie.

Een nieuwe horizon, een nieuw merk

Sinds de overname door Valsoft Corporation van Softbrick B.V. in 2020 en Manus Software Europe B.V. in 2021, werd er op de achtergrond al intensief samengewerkt door beide bedrijven. “De beslissing om als één entiteit verder te gaan onder de naam MANUS komt enerzijds voort uit de ambitie onze gezamenlijke kennis en kracht te bundelen en anderzijds onze klanten en relaties duidelijkheid te bieden” legt Danny Assen, Commercieel Manager bij MANUS uit. “De samensmelting van beide merken biedt ons de kans een nog bredere service te bieden aan onze huidige en toekomstige klanten. Door deze verandering worden wij in één klap de meest ervaren WFM-partner binnen Europa. Zo positioneren wij ons nog sterker op de WFM-markt.” De laatste weken zijn klanten geïnformeerd over de op handen zijnde veranderingen, die in de komende maanden verder worden uitgerold.

Wat betekent dit voor de klanten van Softbrick & MANUS?

“Ten eerste blijven we toegewijd aan de persoonlijke benadering die Softbrick B.V. kenmerkten. Tegelijkertijd brengen we de zakelijke expertise van Manus Software Europe B.V. in om onze diensten te versterken en internationale groei te stimuleren” vult Jan Willem van Riet, CEO bij MANUS aan.

Nieuwe identiteit

Deze stap wordt beeldend onderstreept met de presentatie van een nieuw logo en website. In het beeldmerk is de letter M van MANUS en de W van Workforce Management gecombineerd met samenwerkende personen. Op de website van MANUS is gedetailleerde informatie te vinden over de nieuwe identiteit, diensten en mogelijkheden van het bedrijf.

Vorig bericht Brabantse uit De Mortel in finale TopCoach 2023
Volgend artikel LED verlichting in 10.000 lichtmasten langs provinciale wegen

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant