Bouw

Voortgang renovatie/verbouwing Huis voor de Samenleving Deurne

Bouwactiviteiten aan buitenzijde fase 1 gelegen afgerond

Voortgang renovatie/verbouwing Huis Samenleving

Deurne,
Met trots kan de gemeente Deurne melden dat de bouwactiviteiten aan de buitenzijde van fase 1 gelegen aan de Raadhuisstraat zijn afgerond. Dit betekent dat Bots Bouwgroep B.V.  inmiddels gestart is om alle steigers om te bouwen voor de start van fase 2 gelegen aan de Oude Martinetstraat.

Buitenactiviteiten aan de Oude Martinetstraat

Direct na de bouwvakvakantie (week 35 dd 29 augustus 2022) start Bots met de werkzaamheden aan de buitenzijde aan de Oude Martinetstraat.

Als eerste worden de asbestsaneringen aan de gevel uitgevoerd. Ook worden de pannen verwijderd en afgevoerd, waarna de dakvlakken voorzien worden van nieuwe dakplaten, pannen en afwerkingen. Naast deze activiteiten zijn er ook werkzaamheden zoals schoonmaken van de gevels, schilderwerkzaamheden, naisolatie-activiteiten, slopen van bestaande aluminium kozijnen en het plaatsen van nieuwe aluminium kozijnen. Voor deze werkzaamheden is het regelmatig nodig een kraan in te zetten en moeten er materialen worden opgeslagen.

Overlast

Om deze werkzaamheden goed en veilig uit te voeren voeren is het noodzakelijk om de Oude Martinetstraat af te sluiten voor autoverkeer met bouwhekken voor een periode van 20 tot 25 weken. Op 29 augustus wordt de straat afgesloten.  Voor voetgangers komt er een pad die bereikbaar is en toegankelijk blijft.

Contact tijdens uitvoering

Mochten omwonenden tijdens de werkzaamheden vragen of opmerkingen hebben kunnen die contact opnemen met de uitvoerder van Bots, de heer M. van der Putten, hij is tijdens de werkzaamheden te bereiken op 0493 – 34 15 21.

Vorig bericht Groeiend lerarentekort in Brabant houdt komende jaren aan
Volgend artikel Bedrijf in zonnepanelen misbruikt naam gemeente Den Bosch

Nu op WijBrabant