Infra

Werkzaamheden en afsluitingen Boxtel

Binnenkort werkt gemeente aan Baroniestraat

Werkzaamheden en afsluitingen boxtel

Boxtel,
Binnenkort werkt de gemeente Boxtel aan de Baroniestraat in Boxtel. Daarnaast is een deel van de Barrierweg in Liempde afgesloten in verband met een evenement.

Afsluiting Barrierweg Liempde

In verband met een evenement is een deel van de Barrierweg in Liempde afgesloten op:

  • Zaterdag 1 april tussen 18.00 uur en 23.59 uur.
  • Zondag 9 april tussen 13.00 uur en 21.00 uur.

Er is een omleiding via de Oude Dijk – Oranjelaan – Rosenhofstraat.

Werkzaamheden Baroniestraat

Op maandag 3 en dinsdag 4 april zijn er werkzaamheden aan de Baroniestraat. De gemeente gaat twee bomen rooien. De wortels van de bomen drukken de verharding omhoog in het aanliggende fiets- en voetpad en zorgt voor gevaarlijke situaties. Er wordt een nieuwe boom teruggeplaatst waar we een nieuwe boomgroeiplaats voor aanleggen onder het straatwerk. De gemeente verwijdert gedeeltes asfalt en brengt nieuw straatwerk aan. Er is een halve rijbaanafzetting en er geldt een snelheidsbeperking van 30km/u. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden. Omwonenden zijn per brief over het werk geïnformeerd.

Herstellen Baroniestraat

Van woensdag 5 april tot vrijdag 14 april wordt het voetpad van de Baroniestraat tot de Molenstraat hersteld. De gemeente gaat gedeeltes van het voetpad herstellen. Er geldt een snelheidsbeperking in beide richtingen van 30km/u. Omwonenden zijn per brief over het werk geïnformeerd.

Vorig bericht Maatregelen nodig voor bescherming van drinkwaterbronnen
Volgend artikel Knelpunten elektriciteitsnetwerk Brabant voor middellange termijn in kaart gebracht

Nu op WijBrabant