Opening

Nieuwe Jan Linders supermarkt in Drunen geopend

Pand is grondig gerenoveerd en ingericht volgens formule-uitgangspunten

Jan Linders supermarkt Drunen

Drunen,
Jan Linders heeft een compleet nieuwe supermarkt geopend aan de Grotestraat 164B in Drunen. Het pand is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden. 

”Jan Linders is een familiebedrijf uit het zuiden van Nederland. Oprichter Jan Linders had een lijfspreuk: houd van de mensen, dan houden de mensen van jou. En dat is precies waar we voor staan. We vinden het dan ook fantastisch dat we hier staan met het volledige, vertrouwde team van mensen die al jaren op deze locatie werken en klaarstaan voor de klanten uit Drunen. Er is heel hard gewerkt de afgelopen drie weken om een prachtige supermarkt neer te zetten. En ik kan vast verklappen: dat is gelukt!” aldus algemeen directeur Ferry Moolenschot.

Wethouder Thom Blankers: ”Ik zie dat klanten staan te popelen om hun nieuwe supermarkt te bekijken. We zijn in Drunen heel blij met deze nieuwe supermarkt. Fijn dat ‘Het voordeel van het zuiden’ nu ook ‘Het voordeel van Drunen’ wordt!”

Wekelijks de beste acties

”In onze actiestraat vind je iedere week de beste acties van het zuiden. En met de scherpste prijzen en heel veel vast laag geprijsde producten, doe je bij Jan Linders je dagelijkse boodschappen altijd voordelig!” aldus supermarktmanager Ivo Leushuis.

”Op onze groente- en fruitafdeling bieden we een uitgebreid versassortiment met heerlijke streekproducten. En in onze bakkerij vind je het lekkerste brood en gebak. Niet voor niets worden we jaar na jaar uitgeroepen tot de allerbeste supermarkt in Brood. En dat al 17 keer! En laten we vooral onze speciaalbier-afdeling niet vergeten. Jan Linders is al 9 keer verkozen tot beste supermarkt in bier én speciaalbier.”

Daarnaast is de supermarkt voorzien van alle gemakken zoals een slijterij, handscanners, zelf check-out kassa’s en een Post-NL pakketpunt. In het midden van de supermarkt komt een groot vers eiland: De Keuken van Jan Linders. Hier zijn vers belegde broodjes, pizza’s, maaltijden en salades verkrijgbaar.

Extra openingsacties

De opening wordt gevierd met extra veel openingsaanbiedingen en klanten kunnen de hele week genieten van diverse proeverijen met de lekkerste Jan Linders producten. Ook ontvangen klanten op de openingsdag een gratis bigshopper en krijgen de eerste 200 klanten een gratis vlaai.

Vorig bericht Provincie steunt innovatie met regionale subsidieregeling
Volgend artikel Vier bedrijven failliet in Noord-Brabant

Nu op WijBrabant