Mobiliteit

Parkeergarage Spoorzone Zwijsen (Tilburg) geopend

Plek voor 730 auto's

Parkeergarage Spoorzone Zwijsen opent

Tilburg,
De nieuwe parkeergarage Spoorzone Zwijsen opende op maandag 1 mei. Bewoners, ondernemers en bezoekers van de Spoorzone kunnen nu gebruik maken van de nieuwe parkeergarage.

De nieuwe parkeergarage is dichtbij het station en ligt aan de westkant van de Spoorzone. In parkeergarage Spoorzone Zwijsen is plek voor 730 auto’s. Daarnaast zit er een gratis openbare, beheerde fietsenstalling in de garage. Daar is plek voor zo’n 228 fietsen en 65 scooters. Ook heeft de nieuwe garage 150 plekken waar auto’s opgeladen kunnen worden.

Slim, innovatief, circulair

Parkeergarage Spoorzone Zwijsen is een innovatief, circulair en multifunctioneel gebouw. Op het dak liggen zonnepanelen en het dak is begroeid met planten. De garage is genomineerd voor een Benelux Trofee

Groei Spoorzone

Spoorzone Tilburg groeit de komende jaren nog verder door. Rondom de garage komen kantoren en een hotel. Ook in de rest van het gebied komt er meer ruimte om te wonen, te leren en te recreëren. Om ruimte te bieden aan alle toekomstige bewoners en bezoekers worden er nog meer garages gebouwd. Daarnaast is er een groeiend aanbod voor deelfietsen, scooters en auto’s. Delen van voertuigen is flexibel, duurzaam en vraagt om minder ruimte in een binnenstad.

Vorig bericht Informatiebijeenkomst Just Transition Fund
Volgend artikel Bekendmaking omwisselverhouding keuzedividend boekjaar 2022 Heijmans N.V.

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijBrabant