Samenwerking

Table fusion: ultieme combinaties in smaak en presentatie

Exclusieve samenwerking tussen Restaurant de Lindehof en Mywabi

Table fusion: ultieme combinaties in smaak en presentatie

Foto: Delja Blom (Mywabi) en  Soenil Bahadoer (De Lindehof)

Chefkok Soenil Bahadoer van Restaurant de Lindehof is een exclusieve samenwerking aangegaan met Mywabi, leverancier van handgemaakt Japanse keramiek. Uit de collectie van het serviezenmerk is een selectie gemaakt die exclusief zal worden gecombineerd met zijn gerechten en geserveerd op de tafels van de Lindehof.

Uniek en stijlvol

In zijn zoektocht naar perfectie in smaak in combinatie met presentatie ontmoette Soenil Bahadoer Delja Blom, oprichter en eigenaar van Mywabi. Blom, zelf geboren in Japan selecteert in haar geboorteland exclusieve ontwerpen en werkt in de creatie nauw samen met de pottenbakkers uit dat land. “De ontwerpen hebben een eigen stijl die kenmerkend zijn voor de Wabi-Sabi filosofie die de Japanse cultuur heeft voortgebracht. Het streven naar perfectie met juist de waardering voor imperfectie is zo kenmerkend voor het Japanse keramiek. Het ambacht is wereldwijd geroemd om zijn kwaliteit en eigen karakter.

Bahadoer over de achtergrond van zijn keuze

“Mywabi brengt verassende, stijlvolle en unieke ontwerpen, die je niet overal tegenkomt. Dat versterkt mijn passie voor een bijzondere en presentatie van mijn eigen signatuur en mijn eigen gerechten. En behalve het kwalitatieve en bijzondere beeld wat ik ermee op tafel zet, is het ook in praktisch opzicht een goede keuze. De Japanse pottenbakkers zijn duidelijk specialisten. Ze verstaan hun vak en maken niet alleen mooie producten, de kwaliteit is ook bijzonder goed. De producten kunnen tegen een stootje en na gebruik gewoon de vaatwasser in.”

Vorig bericht Glasvezel voor bedrijventerreinen in Asten
Volgend artikel Brabant bevordert innovatie in veehouderij voor ondernemers

Nu op WijBrabant